MAJA OVO NIJE ZNALA! Janjuš otkrio TAJNU koju je dugo čuvao! Kad je čula, nije joj bilo DOBRO! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Apr.2021, 07:26

MAJA OVO NIJE ZNALA! Janjuš otkrio TAJNU koju je dugo čuvao! Kad je čula, nije joj bilo DOBRO! (VIDEO)

Nije očekivala.

Sinoć je održana emisija "Pitanja gledalaca", a jedno od pitanja je pročitano za Maju Marinković: "Majo, kako komentaišeš to što je Janjuš rekao da bi te oženio da si bila dobra ova tri meseca?"

- Ne znam da li se šalio, ili je bio ironičan i ja mislim da se šalio - rekla je Maja.

- Nije šala, rekao sam da ako bude normalna da će biti toga, ja sam rekao da sam se zbog nje razveo, ali to nije moglo jer je preterala. Ne može >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da izdrži ni jedan dan, a kamoli tri meseca! Tako je bilo, a onda je usledilo ponižavanje i tuče koje više ne mogu da gledam - rekao je Janjuš.

- Sve je tačno, ali nema ovde pomoći i ja njega naravno volim! Za ovo nisam znala - rekla je Maja.

- Tara, zašto si surova prema Ša i ne želiš da mu odgovaraš na pitanja nego želiš da te moli i ponižavaš? - glasilo je pitanje za Taru.

- To pitanje su iz nesigurnosti, on mene pita kako je želim njega da ostavim i smara me i nije mi dobro i nisam samo prema Nenadu takva i prema Sandri sam isto, jer imam neke svoje stvari - rekla je Tara.

- Vidimo koliko si dobar prema Teodori, u čemu je ona bolja od svih bivših? - glasilo je pitanje za Čorbu.

- Njeno ponašanje je takvo, prisnija je i diskretna, nije kao ostale, ne kažem da me druge nisu privlačile nego su opuštenije, a ona mi nije dala prostor za vulgarne šale - rekao je Čorba.

- Tu se slažem sa njim, i ja ne dam povoda se se tako ponaša - rekla je Teodora.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.