MAJA MU PRENELA HERPES?! Zvezdan na detaljnom pregledu, na koži mu uočene ove stvari - Anđelina reakcija boli!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2023, 11:34

MAJA MU PRENELA HERPES?! Zvezdan na detaljnom pregledu, na koži mu uočene ove stvari - Anđelina reakcija boli!

Sve je videla...

O higijeni Zvezdana Slavnića polemiše se gotovo svakodnevno, budući da ga je kamera nekoliko desetina puta snimila kako se "kupa" vlažnim maramicama, briše tuđim peškirima i retko kada zapravo obavlja higijenu u kupatilu.

Snimak koji je nastao noćas u izolaciji, a na kojem Zvezdanovo telo od glave do pete maramicama i tupferima briše njegova devojka Anđela Đuričić naišao je na potpuni šok i surove komentare kod gledalaca, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a sada je cela stvar podignuta na viši nivo.

Naime, dok ga je detaljno brisala maramicama, Anđela je na Zvezdanovim leđima primetila bubuljice ili neki osip, što je odmah iskomentarisala: 

- Imaš fleke dole. Znaš kakve su, nisu kao one na leđima, ne mogu da ti objasnim, dole, kao šapa, u krug ovako sve... To su ti neke nove što su izašle, kao šapa izgleda - šokirala se Anđela, dok je Zvezdan ćutao.

Podsećanja radi, nakon što je Zvezdan raskinuo sa Majom Marinković, starleta je priznala da ima genitalni herpes, a tokom svađe sa Crnogorkom, Đuričićeva je tražila ginekološki pregled kako bi bila sigurna da oboljenje nije pokupio i Slavnić pa preneo njoj.

Publika se ponovo zgrozila, a komentari na društvenoj mreži Instagram su se samo nizali. "Da nije dobio herpes od Maje?", "Herpes od Maje dobio", "Ne kapiram, ko se ovako kupa, šta je ovo?", "Čovek se ne kupa, kupku ne koristi, Džehva ga juče isprozivala, najlakše po Maji", "Lik se ne kupa i onda se čude šapama po telu, mozak im se osušio od nekupanja", "Ma kakav herpes, to boli kao đavo, to je šuga šugava", "Fuj", samo su neki od komentara.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.