MAJA MARKOVIĆ NA STUBU SRAMA ZBOG KRISTIJANOVOG POLNOG ORGANA Trebalo je da se skloniš Alen je osudio

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2021, 20:01

MAJA MARKOVIĆ NA STUBU SRAMA ZBOG KRISTIJANOVOG POLNOG ORGANA "Trebalo je da se skloniš" Alen je osudio

Haos za crnim stolom!

Posle pauze za reklame, nastavila se emisija "Gledanje snimaka", a akter narednog klipa bio je Kristijan Golubović, koji je žestoko opleo po Maji Marković, za koju smatra da nije devojka za ozbiljne veze, kao i da ga je pomno slušala dok je pričao o s*ksu i to dok je bio u boksericama.

- Eto, jako ružno misli o meni. Ja nisam devojka za to što on izgovara. Naravno da nisam gledala u njegovo međunožje, pričali smo o mom gradu. Nije me poljubio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - govorila je Maja.

- Maja je pokazala satim tim ako ima verenika, pa pređe na dečka, ne da je laka, nego da nije nešto u redu sa njom. Ne ponaša se kao zauzeta devojka. Na trenutke izgleda kao da je u vezi, a onda na trenutke gubi sebe, ona je mlada devojka. Juče je rekla da je napolju drugačija i slobodnija - rekao je Kristijan.

- Ako je Kristijan bio u boksericama, a ona je bila tu, trebalo je da se skloni. I te priče slobodnije - istakao je Alen Hadrović.

- Nije imao vulgarne reči, nego je pričao o jednoj devojci iz mog grada. Htela sam da završi tu priču i najnormalnije odem. Pričali smo o mom gradu, pa se setio te priča - pravdala se Maja.

- Znao sam da će ovako da se protumači, i ja bih tako protumačio. Ja sam znao za ovo, trebalo je da se okrene i ode. Slušaj me od sad za te stvari! - zamerio je Alen.

- Moja žena kad ode do prodavnice, plače za detetom. Ne postoji način, plače do zatvora za detetom, a od zatvora za mnom. Maja je ostavila dete i bakće se nekim stvarima - dodao je Kristijan.

- Ja nikad ne bih tako ostavila svoje dete. Muškarac ne može da bude preči od svog deteta - rekla je Ivana Šašić.

- Ja jedva čekam da izažem odavde i vidim svoje dete! - pravdale se Maja.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.