MAJA MARINKOVIĆ ZAVRŠILA SASLUŠANJE U POLICIJI: Odmah otrčala NJEMU u ZAGRLJAJ - Ne skida OSMEH sa lica

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2022, 12:12

MAJA MARINKOVIĆ ZAVRŠILA SASLUŠANJE U POLICIJI: Odmah otrčala NJEMU u ZAGRLJAJ - Ne skida OSMEH sa lica

Čekao je sve vreme

Već danima u domaćim medijima glavna tema su Maja Marinković i Jovana Jeremić.

Jovana Jeremić nedavno je dobila poruke pretnje od osobe koja kaže da pripada klanu Velje Nevolje, a koja joj je zabranila da komentariše starletu Maju Marinković i njenu vezu sa nevenčanim suprugom njene bivše drugarice. U celu priču je navodno umešana i starleta Tamara Đurić koja je licu koje joj je pretilo dala Jeremićkin broj telefona.

Voditeljka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je pre par dana 4h bila u policijskoj stanici gde je davala izjavu i podnela prijavu protiv nepozntog lice koje joj je slala uznemirujuće poruke.

Danas je red došao na Maju Marinković koja je dala izjavu u policijskoj stanici 29. novembar povodom pretećih poruka upućenih Jovani Jeremić.

Dok je ona bila u policiji, nju je ispred čekao njen otac Taki, vidno uznemiren zbog cele situacije u kojoj se nalazi njegova ćerka. Šta je on imao da kaže možete pročitati OVDE.

Nakon saslušanja, Maja je izašla vidno raspoložena i srećna i odmah potrčala u zagrljaj svom ocu, a kako je sve izgledalo možete pogledati u galeriji ispod.

"Ležala sam u lokvi krvi, bojala sam se za svoj život!" Ekskluzivna ispovest Sandre Čaprić nakon nesreće

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MAJA U ŠOKU PROGOVORILA O ZABRANI NA PINKU: Ušla u RAT sa čedom ružičastog jata, SNOSIĆE POSLEDICE?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2022

- Ne dam na sebe...Već danima u domaćim medijima glavna tema su Maja Marinković i Jovana Jeremić...Jovana Jeremić nedavno je dobila poruke pretnje od osobe koja kaže da pripada klanu Velje Nevolje, a koja joj je zabranila da komentariše starletu Maju Marinković i njenu vezu sa nevenčanim suprugom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.