MAJA MARINKOVIĆ PRESREĆNA - najavljeno venčanje bivših zadrugara: Prelepi su zajedno

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2023, 17:47

MAJA MARINKOVIĆ PRESREĆNA - najavljeno venčanje bivših zadrugara: Prelepi su zajedno

Svi kažu da su jedan od najskladnijih parova koji je proistekao iz Zadruge.

Jedan od najlepših parova proizašlih iz "Zadruge" Milica Kemez i Bora Santana uživaju na Jadranu. Na obali crnogorskog mora proslavljaju Santanin 35 rođendan.

Santana je dolučio da ovaj lepi događaj proslavi tako što je okupio svoju devojku i prijatelje na jahti, a kakva je atmosfera na brodu podelila je Maja Marinković koja je bila jedna od gošći na ovom slavlju. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Ona je podelila snimak presrećnog Bore kako drži tortu na kojoj stoji brojka od 35 i trenutak kako duva svećice.

- Da smo živi i zdravi, pa da sleće godine bude svadbarska torta - rekao je Bora.

Potom je Bora usnimio Maju kako uživa na jahti zajedno sa njegovom devojkom Milicom Kemez. Maja nije krila osmeh i koliko uživa zajedno sa svojim prijateljima Borom i Milicom.

Milica i Bora ne kriju svoju sreću, te su u razgovoru sa Repulikom otkrili:

- Prija nam zajednički život, konačno smo pronašli mirnu luku, bude tu i svađa, ali nam je super. Malo pre smo se posvađali, našla sam neke ženske naočare u kolima - rekla je Milica, a Bora se pravdao da su od drugarice.

Oni su otkrili i da planiraju datum svadbe, ali da moraju da idu i na časove plesa.

- Moraju da budu prireme, da se pamti za ceo život, performans, venčanica, dekoracija iz snova. Mnoge kolege su nam obećale da će nam pevati na svadbi, Zorica i Kemiš su nam rekli samo da im javimo datum, Zlata Petrović, Sloba Radanović, oduševili su me.

Mnogi spekulišu da bi Bora i milica bili idelani da se ponovo pojave u Zadruzi, a  možda tamo i naprave venčanje pred milionima

Na pitanje da li planiraju da uđu u sedmu sezonu, odgovorili su:

- Nismo mi elita, mi smo skromni - rekli su oni kroz smeh za Republiku tada.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.