MAJA MARINKOVIĆ NAPUŠTA BELU KUĆU - produkcija donela odluku zbog novonastale situacije u rijalitiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2023, 23:08

MAJA MARINKOVIĆ NAPUŠTA BELU KUĆU - produkcija donela odluku zbog novonastale situacije u rijalitiju

Evo sa kim ide.

Maja Marinković i Bilal Brajlović otišli su kod Drveta mudrosti, kako bi zamolili da im omogući odlazak na Rajsko ostrvo, gde bi porazgovarali o svom odnosu.

Bilal ne krije da i dalje ima emocije prema Maji i da je ona jedna od dve njegove najveće ljubavi, a Maja je takođe izrazila želju da provede sa bivšim određeno vreme, daleko od očiju zadrugara:

Stoga Maja Marinković će da napusti Belu kuću i provešće vreme >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na rajskom ostrvu sa Bilalom. 

- Nismo imali priliku da pričamo o mnogim stvarima, ovde je puno ljudi. Mislim da će ovo biti realan pokazatelj situacije. Maja bi želela šampanjac, a ja bar  litar votke. To bi mi bio najveći dokaz da vidim da li ću da odolim jednoj od moje dve najveće ljubavi - govorio je Bilal.

- Vidiš kako volim kada si iskren - rekla je Maja.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.