MAJA JE ZVALA CARA SA NEPOZNATOG BROJA! Voditeljka pročitala NJENU PORUKU uživo u programu, Aleks izgorela od besa

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2023, 08:01

"MAJA JE ZVALA CARA SA NEPOZNATOG BROJA!" Voditeljka pročitala NJENU PORUKU uživo u programu, Aleks izgorela od besa

Šok usred emisije!

Aleksandra Nikolić, pobednica šeste sezone Zadruge, gostovala je sa Sanjom Grujić u emisiji "Narod pita", kada je voditlejka Ivana Šopić pročitala poruku od Maje Marinković.

Navodno je Aleksandra tvrdila da je Maja slala poruke Filipu Caru sa nepoznatog broja.

- Maja se oglasila i rekla je: "Ako Filip tvrdi da sam ga zvala, neka i pokaže, a radujem se Aleksandrinoj tužbi, može slobodno da me tuži" >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - pročitala je Ivana Majinu poruku.

- Naravno, ja sam potpisala punomoćje. Nije mi do novca, ni do čega, nego da se moja istina dokaže. Ja sam jedna devojka, žena, nečija ćerka, jedne žene koja živi sama u ovom gradu. Svakom sve najbolje, ali za neke reči mora da se odgovara - rekla je Aleks.

- Sanja, Maja i Aleksandra, koja ti je bila ispravnija u svim tim sukobima - pitala je voditeljka.

- Ja sam rekla da mi ne bi bilo normalno da su u dobrim odnosima, one su nekako ljuti rivali. U nekim situacijama je Maja u pravu, u nekim Aleksandra, ali nije lepo da im se Maja sada meša u vezu. Mislim da to potiče iz treće ili četvrte sezone to vređanje, mislim da ona koja je pametnija neće se oglašavati ili će završiti to na Sudu. Postoje ljudi kojima neće biti bitno kako će da se o njoj priča, već samo da se priča - rekla je Sanja.

Maja Marinković je sinoć, tokom gostovanja na televiziji Pink, u emisiji "Narod pita", hitno napustila studio, zbog navodne svađe sa svojim sadašnjim dečkom Bilalom Brajlovićem.

Nakon što je ona napustila studio, na njeno mesto je došao Radomir Marinković Taki, koji je umesto nje komentarisao Zadrugu te se dotakao i Filipa Cara.

Maja se javno izvinila televitiji Pink i ogradila se od izjave njenog dečka Bilala, kada je na svom Instagram profilu javno udario na produkciju i televiziju Pink, DETALJNIJE PROČITAJTE OVDE.

Međutim Majin otac je komentarisao da je njeno ponašanje nedopustivo prema Pinku, ali i žestoko opleo po Filipu Caru.

Car se oglasio na Instagram storiju i podelio video deteta zaostalog u razvoju uz reči da je to Maji otac:

Čujem, spominje me opet Taki! Ja ga molim da me više ne spominje, jer ipak smo nekad bili dobri, a evo i dokaza kad smo se družili - napisao je Car i objavio video momka zaostalog u razvoju aludirajući da je to Majin otac.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.