MAJA JE NOVA ANĐELA? Uslikana kako radi ovo u krevetu dok on spava! Je l moguće? Skroz je odlepila za njim

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2023, 16:49

MAJA JE NOVA ANĐELA? Uslikana kako radi ovo u krevetu dok on spava! Je l' moguće? Skroz je odlepila za njim

Je l' moguće da se već zaljubila?

Anđela Đuričić bila je osuđena kada je uplovila u ljubavnu vezu sa Zvezdanom Slavnićem, koji je ostavio svoju vanbračnu ženu, Anu Ćurčić zbog nje.

Tada smo mogli da vidimo, kako Anđela oblači Zvezdana, sprema mu hranu, te da se ne odvaja od njega kada spava i još mnogo situacija koje su gledaoci komentarisali i karakterisali kao "nenormalne".

Međutim, Maja Marinković je tvrdila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da nije takva, te sada kada je ona u intimnim odnosima sa Zvezdanom, govori da oni nisu u vezi a mnogi su mišljenja da Maji zapravo smeta što Zvezdan ne želi da je prizna kao devojku.

Maja je danas uhvaćena sa Zvezdanom u izolaciji kako ga gleda i mazi dok on spava, te se može reći da je Marinkovićeva ipak "odlepila " za Slavnićem iako suprotno govori.

Zvezdan je i dalje bio pospan, a Maja se prilepila za njega i opčinjeno ga gleda dok žmuri i mazila po licu.

Kako će Maja podnositi situacije u njihovom odnosu i da li će joj proraditi ljubomora, ostaje da vidimo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.