MAJA JE MAJA Janjuš priznao da je nikada neće zaboraviti, Aneli izgorela! Uputio poruku i svojoj ženi

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Sep.2023, 12:45

"MAJA JE MAJA" Janjuš priznao da je nikada neće zaboraviti, Aneli izgorela! Uputio poruku i svojoj ženi

Marku Janjuševiću žene ne daju mira.

Učesnici "Elite" juče su tokom emisije "Pitanja gledalaca" odgovarali na pitanja koja je publika postavljala.

Tom prilikom Marku Janjuševiću Janjušu stiglo je hipotetičko pitanje o Maji.

- Hipotetički, da se oglasila Maja i rekla da još teče tvojim venama, i da je Aneli samo njena kopija, šta bi joj rekao? - pitala je Ivana Šopić.

- Slažem se da je nikada ne mogu zaboraviti, ko koga ovde može >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zaboraviti? Aneli je neko ko je ušao u moj život. Vidiš kako o meni Maja lepo priča, ali ja sad imam emocije prema drugoj ženi. Aneli je totalno drugačija od svih sa kojima sam bio drug, izdvaja se po mnogo toga. Veliki pozdrav za nju, čuvaj Lea - odgovorio je Janjuš.

Aneli je hipotetičko pitanje shvatila kao provokaciju, pa je odmah rekla da misli da nema nikakve sličnosti sa Majom, a onda je Janjuš otkrio kako bi trebao da izgleda njihov boravak u "Eliti", kad Maja postane deo nje:

-One ne trebaju da ratuju, ako Maja dođe trebamo da sednemo svi zajedno da popričamo da vidimo šta ćemo - rekao je Janjuš.

Jovana Tomić Matora se javila da prokomentariše ovu temu i otkrila kako joj je Aneli rekla da joj je Janjuš priznao da nema ženu, nakon čega se bivši košarkaš odmah obratio Eni.

- Ženo, srećo moja, ceo život si uz mene, volim te do poslednje kapi krvi, anđele moj, ti znaš da ja ovo pa-pa i dolazim kući - poručio je Janjuš.

Kompletan snimak možete pogledati ispod:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.