MAJA I ZVANIČNO DOTAKLA DNO - sve smo navikli, ali ne i da se ovoliko ponizi zbog Zvezdana

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2023, 09:57

MAJA I ZVANIČNO DOTAKLA DNO - sve smo navikli, ali ne i da se ovoliko ponizi zbog Zvezdana

Sve jasno rečeno.

Tokom noći odigrala se "Igra istine" u Zadruzi a Zorica Marković je pitala Nenada Lazića Necu da prokomentariše novonastalu situaciju i vezu Maje Marinković i Zvezdana Slavnića.

Nju je posebno zanimalo kako joj se oni čine kao par i da li su ti kompatibilni po nečemu.

- Što se tiče ovog velikog prijateljstva. Maja mi je veoma intresantna osoba, pogotovo kada kaže da je kraljica rijalitija. Osoba koja dotakne najveće dno, a >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << onda kaže da je kraljica rijalitija. Žao mi je što ne može niže, dotakla je dno ovim postupcima. Žao mi je Maje, nije svesna svoje nesvesti. Spala je na to da od jednog najozbiljnijeg rijaliti igrača, bude treća. Kako si ti kraljica, tako što raširiš noge?! - rekao je Neca.

- Moje dno je na tronu, tako je. Ja sam sve otvoreno rekla, nigde nisam ispala licemerna i duplljak. Obilazimo krugove pakla i jako nam je lepo - rekla je Maja.

- Ovo je klasičan primer kada neko ne zna za sramotu, ako je dobar rijaliti igrač biti Maja Marinković, a sve devojke je nažalost kopiraju razbijanjem stakla, je**vanjem sa strane, ja onda ne želim da budem rijaliti igrač. Ne želim da se mešam u tuđe brakove i veze, da budem najnemoralnija osoba. I od goreg ima najgori, a to je Maja Marinković. Njeno dno o kom priča da je na tronu, ne bih nikome poželeo. Naljutila se jer sam joj uništio igračku, a ne seća se da je uništila mnoge živote, uzela je najboljoj drugarici muža, razvela je brakove i ostalo...Što se tiče Zvezdana Slavnića, ja smatram da je ovo još veća lakrdija. Ja ne znam šta je, ja vidim da je samo užasno - rekao je Neca.

- A kako znaš da se desilo - pitao je Zvezdan.

- Priča se po kući...Znam da Zvezdan ne može da podnese tuđe mišljenje, celim imanjem je harao i pričao da ne sme niko ništa da komentariše. Ja sa Zvezdanom volim da se zezam i sprdam, ali ništa više od toga. Tebi je bitno da dobiješ ono što želiš, a to je da budeš glavna tema - rekao je Lazić

-. Ja sam rekla da su neke stvari neizbežne. Ja sam fatlna žena, uradila sam nešto što sam želela. Ne igram nikakvu igru, od kad smo ušli u taj neki flert rekla sam sve - rekla je Marinkovićeva.

- Dobar mi je Zvezdan za sprdnju, ali što se tiče postupaka, rekao sam da ne podnosim to i ne podržavam. Ne sviđa mi se prevara. Smatram da je Anđela dala koliko si i ti, a jedino što mi je žao nje jeste zbog godina. Moje iskreno mišljenje, koliko god ljudi govorili da nisi rečit, ja mislim da si najinteligentniji u kući. Smatram da si odličan manipulator, emotivni, u odnosu sa ženama i ovde s ljudima u kući. Tara Simov je mala beba za Anđelu, shvatili smo da voli samo sebe. Da, gorda je, ako je nešto što je kod nje presudno, jeste to da voli samu sebe - rekao je Neca.

U video prilogu pogledajte detaljnije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.