MAJA ĆE MU DOĆI GLAVE: Marinkovićeva rešila da uništi Filipa Cara, a sada je potkačila i trudnu Aleks

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Okt.2023, 22:45

MAJA ĆE MU DOĆI GLAVE: Marinkovićeva rešila da uništi Filipa Cara, a sada je potkačila i trudnu Aleks

U njenom stilu!

Aleksandra Nikolić nedavno je otkrila u medijima, nakon raskida sa Filipom Carem, da je u drugom stanju i da nosi devojčicu, koja bi trebala da se rodi u aprilu mesecu.

Filip i Aleksandra su žestoko ratovali preko društvenih mreža i medija, kad se saznalo da ju je on varao sa Majom Marinković, ali su zbog svoje ćerke koja treba da se rodi odlučili da spuste loptu i da održe mir, koliko god da je to moguće.

Međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izgleda su odnosi između Aleks i Cara mnogo bolji nego što je bilo ko očekivao i to u rekorno kratkom periodu. Naime, Filip je držao uživo prenos na mreži TikTok, a u jednom trenutku oglasila se Nikolićeva u komentarima, što nikome nije moglo da promakne.

- Jeste, divan dečko - napisala je ona, a fanovima nije baš najjasnije da li je bila ironična, pa su zbog toga i mišljenja podeljenja.

Odmah nakon vesti o pomirenju Aleksandre i Cara, oglasila se i Maja, koja je porukom na Instagramu "pecnula" Nikolićevu, u svom stilu:

- Jake žene ne igraju na kartu žrtve, ne traže tuđe sažaljenje i pomoć. Jaka žena ustane i dobije ono što je zacrtala - glasio je citat na Majinom profilu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.