MAFIJAŠ, NE IDE TO TAKO Zvezdan Slavnić udario kontru Ani Ćurčić, obelodanio POVERLJIVU informaciju o bivšoj partnerki

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2024, 12:20

"MAFIJAŠ, NE IDE TO TAKO" Zvezdan Slavnić udario kontru Ani Ćurčić, obelodanio POVERLJIVU informaciju o bivšoj partnerki

Ponovo se oglasio po pitanju bivše partnerke s kojom će se uskoro naći na sudu.

Bivši zadrugar Zvezdan Slavnić odlučio je da ponovo napravi haos u životu njegove bivše partnerke Ane Ćurčić, te se ponovo oglasio na svom Instagram profilu i poslao joj direktnu poruku.

Naime, on je na svom Instagram profilu objavio snimak Ćurčićeve iz rijalitija, uz dodatnu opasku.

- Ono kad neće da ti budu admini čak i kad im nudiš veliku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << lovu, pa sam sebi napraviš fan stranicu i počneš da "mafijaš" i pljuješ da bi sebe oprao. Anči, ne ide to tako - napisao je Zvezdan u objavi.

Podsetimo, Ana Ćurčić je gostovala u emisiji "Pretres" gde je bez dlake na jeziku progovorila o svom životu, kao i o golgoti koju je prošla sa Slavnićem.

-Nisam sve govorila mami i sestri, krila sam skoro sve. Plašila sam se da joj kažem da ne dodje i kaže nešto njemu. Mama je znala neke stvari, ali sam dosta prećutkivala jer sam se plašila. On je prema mojoj deci i svima u mom životu bio izuzetno kulturan- objasnila je Ana.

-Sama sebi sam brisala suze u tim prilikama. U početku je i on meni brisao suze, pa se izvinjavao, ali to je početak. Kada ti o tome pričam kao da ne pričam o sebi. Ne mrzim ja njega, da ga mrzim opet je to neka emocija- rekla je Ana.

-Kada sam dobijala batine pitala sam ga “Zašto?”. On kaže “ti me iznerviraš, ti to meni uradiš!”- ispričala je Ana.

Podsetimo, nakon Zvezdanove prevare sa Aninom sadašnjom koleginicom, Ćurčićeva je ušla u poslednju sezonu "Zadruge", kako bi ispričala svoju istinu. Učešćem je pobrala brojne simpatije publike i gledalaca kraj malih ekrana.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/Instagram/O.T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.