MA KO ŠIŠA ZVEZDANA! Anđela Đuričić hara na ovoj lokaciji i to u OPASNOM DRUŠTVU - ne mari za bivšeg!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2023, 16:30

MA KO ŠIŠA ZVEZDANA! Anđela Đuričić hara na ovoj lokaciji i to u OPASNOM DRUŠTVU - ne mari za bivšeg!

Nova ličnost, ali skroz!

Bivša zadrugarka Anđela Đuričić, otkako je raskinula sa Zvezdanom Slavnićem, ne prestaje da samoj sebi posvećuje pažnju i udovoljava svim svojim prohtevima.

Pre dva dana stigla je u Split, gde odmara u luksuznoj vili, iz koje se juče oglasila. Kako je istakla, nije istina da je sa Zvezdanomraskinula zbog posla, već iz sasvim drugih razloga, a potvrdila je da je njena porodica srećna zbog toga što je stavila tačku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na ovaj odnos.

Lepa zadrugarka, pokazala je svojim pratiocima na socijalnoj mreži Instagram da se nalazi na jahti, te da upija svaki zrak sunca.

Kupaći kostim maslinasto zelene boje, ističe ten koji je već uveliko nabacila. Reklo bi se da je Zvezdana prebolela i da ne mari za njega, jer se nalazi na "opasno" dobroj lokaciji u "opasno" dobrom društvu, sudeći prema osmehu koji ne skida.

Đuričićeva je isplovila iz Splita, pa pokazala trenutak kad je stigla u Makarsku, gde će danas uživati sve do večeri.

Bonus video: Pogledajte šta je to uradila Miljana Kulić na oficijalnom TikTok nalogu SrbijeDanas.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.