MA KAKVI Božinovska prokomentarisala vezu koleginice Dare sa dečkom 10 GODINA STARIJIM OD NJENOG SINA

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2020, 18:01

"MA KAKVI" Božinovska prokomentarisala vezu koleginice Dare sa dečkom 10 GODINA STARIJIM OD NJENOG SINA

Odmah se stavila u njenu poziciju!

Veza pevačice Dare Bubamare sa 21 godinu mlađim dečkom Tonijem privukla je veliku pažnju javnosti, naročito zbog toga što je on od njenog sina Koste stariji samo 10 godina.

Sada je svoje mišljenje o Darinoj vezi iznela i njena starija koleginica Goca Božinovska.

- Iskreno, ne bih mogla svog sina Mirka da zamislim sa ženom koja je od njega starija toliko. Ali, sa druge strane, ne možeš nikome da zabraniš da se voli. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << I meni svaki dan stižu poruke, udvaraju mi se muškarci, šalju cveće, zovu. Kada proverim koliko imaju godina, to je sve do 30. Kažem: "Pa, hoće li se javiti neki stariji, šta da radim sa decom?" Plus, moj sin Mirko bi poludeo da ja takvo nešto uradim. Ne bi on prihvatio da mi njegov takoreći vršnjak bude dečko, a njemu očuh. Ma, kakvi - rekla je Goca za "Svet".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.