MA, BOLI JE ONA STVAR ZA SMRT DEDE! Maju proglasili za LAŽNOG MORALISTU - bila na sahrani, a već priča o...

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2023, 10:02

"MA, BOLI JE ONA STVAR ZA SMRT DEDE!" Maju proglasili za LAŽNOG MORALISTU - bila na sahrani, a već priča o...

Oštro je osuđena od strane zadrugara!

U toku noći Lepi Mića je u par navrata došao u sukob sa Miljanom Vračevićem zbog neslaganja mišljenja, te se u jednom momentu i Filip Car uključio gde je spomenuo ponašanje Maje Marinković i Anđele Đuričić.

- Vidimo danas dve devojke koje ne da ne poštuju sebe, nego... Ova je juče bila na sahrani svom dedi, za kog sam ja juče rekao ''Vidi, boli me ku*ac za njene suze, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jer znam da sa njim nije provela dva minuta i da će već sutra pričati o ku*cu, a ne o dedi. Znači, ma ona je pokazala danas da nju boli ku*ac za svoju porodicu, umro joj deda, čovek se sahranjuje, a ona se svađa oko ku*ca - rekao je sablažnjeno Car.

Anđela kad je dobila pismo se isk*njala na svoju porodicu samim tim što se pomirila sa njim i što uopšte sa njim radi ovo što radi i kukumače, vrišti, ciči, sve isto kao i pre nego što nije dobila pismo, a nije dobila zbog ovog ponašanja. Kad je napokon promenila ponašanje i dobila pismo, uzela je za pravo da se isk*nja po njima i napravi isto, ali ko sam ja da sudim - nastavio je.

Podsetimo, Maja i Car su u par navrata bili u emotivnoj vezi, te ona neretko kaže da je on najveći utisak ostavio na nju, a da mu je Anđela drugarica sa kojom se družio i u spoljnom svetu.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.