Luštica Bay: Ovaj raj u Crnoj Gori vredan je 1,1 milon evra!

Izvor: Poznati.info, 23.Jun.2015, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luštica Bay: Ovaj raj u Crnoj Gori vredan je 1,1 milon evra!

Luštica Bay je jedinstveni, pionirksi način života i stambeni kompleks, sakriven u spektakularnom pejzažu crnogorske obale. Građevinski radovi na Luštica Bay-u počeli su pre dve godine, a ovog maja svoj značajan i upečatljiv korak. Prvih 70 vlasnika dobilo je svoje ključeve i uselilo se u svoje tek završene stambene jedinice.

Kao jedina grinfild investicija u Crnoj Gori i najveća u ovom delu Evrope, Luštica Bay je turistički kompleks vredan 1,1 milion evra. Do kraja >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << 2014.godine, luksuzne nekretnine u vrednosti od oko 48.miliona evra prodate su mimo plana velikom broju međunarodnih kupaca, sada je prodato 140. stanova u okviru prve faze, a prvih 70. rezidenata se useljava u svoje stanove.

Koncept razvoja Luštiva Bay-a je ugraviran u holističku filozofiju zdravlja i blagostanja, i izveden iz originalnog mater plana da bude destinacija gde se porodice mogu okupljati, relaksirati, odmarati i zabavljati.

Na destinaciji dostupnoj tokom cele godine, stanovnici Luštica Bay-a mogu uživati u toploj klimi, uzbudljivoj letnjoj sezoni i planinama na severu na kojima uvek ima snega (udaljene su samo 2 sata) koje nude stanovnicima mogućnost da uživaju u aktivnom stilu života i da uživaju u šetnjama, biciklizmu, golfu, jedrenju i ostalim aktivnostima u bilo koje godišnje doba.

Okruženi planinama i prozirnim plavetnilom, vlasnici kuća u Luštica Bay-u dobijaju panoramski pogled na koju god stranu da se okrenu. Vile i apartmani su smešteni da na najbolji mogući način iskoriste ove poglede a izgrađeni su u tradicionalnom crnogorskom stilu. Odajući počast kulturi okruženja, struktrura koristi originalne materijale i paletu boja na svim nekretninama.

Napravljen na osnovu arhitekture obližnjeg slikovitog Perasta, svaka kuća sledi postojeću arhitekturu područja istovremeno kreirajući ponudu autentičnih a ipak modernih nekretnina. Luštica Bay projekat je 2013. godine dobio za izvrsnost Američkog udruženja pejzažnih arhitekata u oblasti planiranja i izgradnje.

Projekat je nedavno postao član Saveta za ekološku izgradnju u Crnoj Gori a osim toga dobio je i LEED sertifikat, za ekološki i energetski prikladan dizajn. Osim toga, od početka, Luštica Bay je investirala ukupno 600.000 evra u lokalnu zajednicu i njena okruženja. Sponzorišući mlade sportiste, sportske timove, umetnike i ostale. Luštica Bay posvećena napretku i razvoju Crne Gore na lokalnom i nacionalnom nivou.

Cena nekretnina u Luštica Bay-u u proseku iznosi 4.350 evra po kvadratnom metru, a cene celih nekretnina kreću se od 235.000 evra za studio apartmane. Cene vila u marini kreću se 3,2 miliona evra.

Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.