Lunina trudnoća zbližila porodicu Đogani: Anabela i Gagi presrećni zbog prinove, objavili istu čestitku!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Apr.2023, 14:19

Lunina trudnoća zbližila porodicu Đogani: Anabela i Gagi presrećni zbog prinove, objavili istu čestitku!

Niko u porodici ne krije oduševljenje zbog ovih vesti.

Luna Đogani je tokom jučerašnjeg dana objavila da je ponovo u drugom stanju, te da će ona i Marko Miljković postati roditelji još jedne devojčice.

Luna i Marko su saznali i pol bebe, odnosno da čekaju ćerku, a događaju sa roze balonima je prisustvovala i njena majka Anabela Atijas, koja je uz fotografiju svoje prve unuke Mije objavila i emotivnu poruku, a oduševljenje nije krila.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Moj Anđeo postaje velika sestra! - napisala je Atijasova uz emotikone srca.

Nakon Anabele, oglasio se i Lunin tata, Gagi Đogani.

Gagi je uzbuđenje zbog prinove podelio sa svojim pratiocima, objavivši takođe unukinu fotografiju dok saznaje da će dobiti sestru.

- Dobiću još jednu predivnu unuku. Toliko sam srećan, neka nam je živa i zdrava i jedva te čekamo! Devojčice svuda oko mene - napisao je Gagi uz snimak.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.