Luna pred svima ISPROZIVALA Veljka Ražnatovića, a njemu se sigurno neće dopasti kako ga je nazvala (video)

Izvor: Svet, 31.Maj.2018, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luna pred svima ISPROZIVALA Veljka Ražnatovića, a njemu se sigurno neće dopasti kako ga je nazvala (video)

Luna Đogani pre nekoliko dana, nakon navodnog raskida veze sa Slobodanom Radanovićem, izjavila je kako se ne bi pomirila sa nekadašnjom ljubavi Veljkom Ražnatovićem, ali da bi ponovo imala seks sa njim!
Naime, ona je to pokazala pokretom koji je tipičan za muškarce, a ovo nije prošlo nezapaženo ni od strane medija, ni od strane gledalaca i fanova.
Upravo zbog toga prethodne noći joj je i postavljeno pitanje na ovu temu.
“Nedostaje ti seks sa Veljkom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << a voliš Slobu. Je l’ to realno”, glasilo je pitanje.
“E ovako… “, počela je Luna nakon što se rukom udarila po čelu.

“To veče ja sam bila sama tamo u Ulici poroka, sedela i pevala. Baksuzi Milan i Ana su naišli. Ima jedna reklama na tapeti, i neki dečko reklamira te naočare, koji jako podseća na dotičnog gospodina. Ana me je pitala: “Na koga ti liči ovaj muškarac?” i ja sam rekla na njega. I onda me je Milan pitao: “Da li bi se ti pomirila sa njim?”, i ja sam rekla: “Nikada”. Onda sam ućutala i nasmejala se i, nisam ni rekla nego sam uradila ovako (pokazuje rukama znak za seks) iz sprdnje, i nasmejala sam se i rekla sam da je”, govorila je Luna.
“…savršeno dobar”,ubacio se Milan.
“Ne, to nisam rekla! Nisam to rekla jer to nije istina”, rekla je Đoganijeva.
“Samo sam to pokazala i nasmejala se, i onda sam prokomentarisala, u fazonu, da je on samo za to”, dodala je, a još jedan komentar koji se Ražnatoviću verovatno neće dopasti jeste to što je Luna za njega rekla: “O pokojnicima sve najbolje”.

SvetSvet
The post Luna pred svima ISPROZIVALA Veljka Ražnatovića, a njemu se sigurno neće dopasti kako ga je nazvala (video) appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NIJE USPELA DA SE IZVUČE: Luna pred Slobom morala da objasni sve o Veljku Ražnatoviću i baš je BLAM (VIDEO)

Izvor: Scandal.rs, 31.Maj.2018

Luna Đogani više puta je u “Zadruzi” pričala o odnosu sa Anastasijom i Veljkom Ražnatovićem, i kako su prestali da se druže posle niza godina prijateljstva. Ona je rekla i da su između nje i Cecinog sina uvek sevale ljubavne varnice, a sinoć joj je postavljeno i pitanje povodom toga – “nedostaje...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.