Luna otkrila da je Slobu pitala da li mu je stvarno uništila život, a njegova istina je sve šokirala (video)

Izvor: Svet, 06.Okt.2018, 08:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luna otkrila da je Slobu pitala da li mu je stvarno uništila život, a njegova istina je sve šokirala (video)

Kako bi joj Drvo mudrosti ostvarilo želju da vidi novi spot svojih roditelja, Luna Đogani morala je da otkrije jednu tajnu, te se blogerka odlučila da iznese sve detalje poslednjeg razgovora sa bivšim dečkom Slobom Radanovićem. Njihova ljubavna priča obeležila je prvu sezonu “Zadruge”, a tokom druge kako se klupko odmotava, njih dvoje su još uvek izuzetno aktuelna tema.
Naime, pre nego što je kročila u Imaginarijum, Luna Đogani i Sloba Radanović razgovarali su >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << putem video poziva, koji je probudio najjače emocije, posebno kod nje, koja ga još uvek nije prebolela.
“To je bio Sloba u kog sam se ja zaljubila. Onaj zaljubljeni Sloba, tako je i pričao sa mnom. Baš smo lepo pričali i čak smo se jedno vreme samo gledali i ćutali. Kada sam predavala telefon, on je bio poslednji koga sam zvala”, istakla je ona.
“Kada sam ga upitala da li sam mu stvarno uništila život, on mi je rekao da to nije istina i da se on zaista zaljubio u mene”, obelodanila je Luna.
Kraj razgovora i danas joj je gorak.
“Nismo razgovarali o osećanjima jer nema poente. Dva meseca se nije potrudio da budemo zajedno. Kada sam ga videla zaplakala sam, a on to nije razumeo. Nikada me nije voleo kao što sam ja njega”, rekla je vidno potresena Đoganijeva.

Svetsvet, printscreen
The post Luna otkrila da je Slobu pitala da li mu je stvarno uništila život, a njegova istina je sve šokirala (video) appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kad je ugledala Anabelu i Gagija ostala je bez teksta (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 06.Okt.2018

Luna Đogani otkrila je Drvetu mudrosti tajnu da se videla sa Slobom Radanovićem preko video - poziva pre ulaska u "Zadrugu" i da joj je delovao zaljubljeno...Blogerka je zauzvrat tražila da vidi novu pesmu svojih roditelja Gagija Đoganija i Anabele Atijas, što joj je Drvo ispunilo...Đoganijeva...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.