Luna nikad iskrenije o EMOCIJAMA prema Radanoviću: Na dan Slobine i Jelenine SVADBE otkrila da li misli na bivšeg

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2024, 01:30

Luna nikad iskrenije o EMOCIJAMA prema Radanoviću: Na dan Slobine i Jelenine SVADBE otkrila da li misli na bivšeg

Đoganijeva nikad iskrenije o svemu.

Nekadašnja rijaliti učesnica, Luna Đogani tokom gostovanja u emisiji "Amig show", voditelj Ognjen Amidžić postavio je pitanje o Slobi Radanoviću, njenom bivšem.

Tokom segmenta emisije u kojem gostima postavlja škakljiva pitanja koja im je postavila publika, Amidžić je Lunu pitao o bivšem.

- Pazi sad, ima dva onako... Da li se nekad setiš Slobe - pročitao je Amiždić pitanje za Lunu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- U kom smislu? Kao emotivno? Ne - odgovorila je Luna, a zatim je pojasnila svoj odgovor i emocije:

- Iskreno, naravno da te ne lažem. Vidim ga na TV-u, čujem nešto da, on je poznata ličnost. Čovek je pevač, ali neka emocija ružna ili lepa, ne postoji, ne - rekla je jasno Luna.

Podsetimo, Luna i Sloba započeli su svoju romansu u rijalitiju "Zadruga", ali se njihova veza nije završila slavno s obzirom na to da je on tada još uvek bio u braku sa Kijom Kockar koja je kasnije ušla u rijaliti.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.