Luna je očajna: Sloba joj je rekao da NE PLANIRA DA NASTAVLJA VEZU S NJOM

Izvor: Svet, 18.Jun.2018, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luna je očajna: Sloba joj je rekao da NE PLANIRA DA NASTAVLJA VEZU S NJOM

Luna Đogani danima plače jer ne može da se pomiri sa činjenicom da nakon srede više neće živeti pod istim krovom sa svojim doskorašnjim dečkom Slobom Radanovićem.
Iako jedva čeka da ide kući i vidi se sa porodicom, Luna svakodnevno ističe da joj je s druge strane žao što se rijalitiju bliži kraj jer to ujedno znači i da više neće biti u blizini pevača sa kojim je do skoro bila u vezi, a prema kome i dalje gaji emocije.
Sloba, koji je sinoć priznao da >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << bi bio spreman da od svoje supruge Kije zatraži novu šansu, nakon toga se osamio u hotelu, međutim Luna je ipak došla kod njega.
“Još samo dva dana da budem tu pored tebe…”, rekla mu je Luna.

“Čućemo se mi, naći ću tvoj broj napolju…”, odgovorio je Sloba, stavljajući joj time do znanja da neće nastaviti vezu napolju.
“Nećemo se više čuti, šta treba da mi bude još teže? Ti da budeš srećan, a šta ja?”, pitala ga je Luna.
“Ej, ke*a mi se više od svega, došao sam ovde da odmorim mozak, a ne da se svađam sa tobom”, odbrusio joj je Sloba, nakon čega je Luna besno napustila hotel.
SvetSvet
The post Luna je očajna: Sloba joj je rekao da NE PLANIRA DA NASTAVLJA VEZU S NJOM appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

SLOBA PONOVO NAPAO LUNU: Praviš nasilnika od mene! (FOTO)

Izvor: Press, 18.Jun.2018

Sloba Radanović ponovo se žestoko posvađao s bivšim devojkom Lunom Đogani jer ga je optužila da je nasilnik. . akon tuče između pevača i blogerke, Zrenjaninac je batine dobio i od svoje još uvek zakonite supruge Kije...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.