Luna isterala svoje! Evo kako se Sloba ponaša prema njoj nakon majčine posete! (video)

Izvor: Svet, 06.Okt.2017, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luna isterala svoje! Evo kako se Sloba ponaša prema njoj nakon majčine posete! (video)

Sloba Radanović u Zadruzi nije javno želeo preterano da deli komplimente, niti izjavljuje ljubav Luni Đogani, međutim sve se promenilo nakon ulaska i njegove majke u rijaliti.
Draginja je sinoć na kratko ušla kako bi videla sina i tom prilikom otkrila je šta zaista misli o celoj situaciji.
“Rodila sam ga u 40. godini, bolesna, sa jednim veštačkim kukom. Podigla sam ga, nisam dozvolila da bude bezobrazan, da se oda porocima, već sam ga vaspitala kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << sam znala i umela. Rekla sam mu da u “Zadruzi” bude fin i kulturan, da ne psuje, ne vređa druge… A to što se zaljubio?! Pa, šta ja tu mogu? Nije greh, a ni zločin zaljubiti se”, rekla je Slobina mama, koja je odmah potvrdila da se njen sin zaljubio u Lunu Đogani.
Slobodan je nakon toga doneo bitnu odluku. Naime, prestao je da se suzdržava i na sve načine Luni poikazuje koliko mu je stalo do nje. Izjave ljubavi, ali i međusobno hranjenje sve je češće.
“Mršava moja! Kako je lepo što niko ne ulazi ovde. Koju sreću imamo što možemo da budemo ovde! Lepoto”, rekao je pevač.
Pogledajte snimak:

SvetNemanja Kostić

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.