Luna i Marko otišli na ODMOR sa ćerkicom! Letuju u Srbiji, a EVO I GDE! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jul.2021, 20:03

Luna i Marko otišli na ODMOR sa ćerkicom! Letuju u Srbiji, a EVO I GDE! (VIDEO)

Bivša rijaliti pobednica sve podelila sa fanovima na društvenim mrežama!

Luna Đogani i Marko Miljković uživaju od kada su se ostvarili u ulozi roditelja, a dokaz za to je i činjenica da su se sa ćerkicom Mijom uputili na odmor.

Ovo će biti prvi Miin odmor, a rijaliti učesnici su odlučili da ga provedu na Kopaoniku.

Luna i Marko su snimili putovanje Srbijom i postavili sve na Instagram.

Koliko Luna uživa u porodičnom životu govori i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << to što ona ne prestaje da objavljuje fotografije i snimke svoje ćerkice na društvenim mrežama.

Luna je počela da objavljuje fotografije odmah kada su izašli iz stana, pa je prvi selfi napravila u liftu sa Markom koji je nosio Miju.

Verujemo da će se njih troje odlično provesti na odmoru i ne sumnjamo da će uživanje podeliti sa svojim fanovima na Instagramu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.