Luna ZAPRETILA: Nek se ne otkriva moj S*KS SA SLOBOM!, ali nije računala na... SVE OBELODANJENO (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Sep.2017, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luna ZAPRETILA: "Nek se ne otkriva moj S*KS SA SLOBOM!", ali nije računala na... SVE OBELODANJENO (VIDEO)

Ovo se čekalo...

U "Zadruzi" je poslednjih dana glavna tema odnos Lune Đogani i oženjenog Slobe Radanovića. U nekoliko navrata pominjan je i navodni seksualni odnos između njih dvoje, a sada je Maca Diskrecija otkrila neke detalje Žarku koji se ranije nisu znali.

Njene tvrdnje idu ka tome da ju je Đoganijeva molila i pretila da ne otkriva javnosti da su ona i Marko spavali zajedno, međutim Maca nije baš marila za njene pretnje.

- Meni se Luna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << obratila i rekla mi da ne kažem nikome za seks nje i Slobe. Kaže ona meni: 'Mogu i ja svašta da ispričam.' Ali kako mene može da zaplaši, pa ja ne j*bem sa oženjenim muškarcem? Baš me briga, neka ispriča šta hoće - rekla je Maca.

LUNA molila MACU da NE KAZE za KEKS#2 #zadruga

A post shared by Chelo Boos (@cheloboos) on Sep 25, 2017 at 8:09pm PDT

Onda je objasnila da Luna ipak nije negativac u celoj priči.

- Meni ona ne smeta, ja sam na njenoj strani. Ona je zaljubljena i ja to uvek podržavam i navijam za ljubav. Ali on, u njegove namere sumnjam, mislim da sedi na dve stolice - ispričala je Diskrecija Žarku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Luna ZAPRETILA: "Nek se ne otkriva moj S*KS SA SLOBOM!", ali nije računala na... SVE OBELODANJENO (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Sep.2017

Ovo se čekalo....U "Zadruzi" je poslednjih dana glavna tema odnos Lune Đogani i oženjenog Slobe Radanovića. U nekoliko navrata pominjan je i navodni seksualni odnos između njih dvoje, a sada je Maca Diskrecija otkrila neke detalje Žarku koji se ranije nisu znali...Njene tvrdnje idu ka tome da...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.