Izvor: Scandal.rs, 26.Jul.2019, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luna ZAPEVALA bez plejbeka! Gledaoci ostali u neverici kada su je ČULI (VIDEO)

Bivši zadrugari Luna Đogani i Savo Perović sinoć su gostovali kod voditeljke Dušice Jakovljević u emisiji “Zadruga – narod pita”. Oni su komentarisali sve ono što se dešavalo u rijalitiju, ali i odgovarali na pitanja gledalaca. Jedan gledalac je imao želju da mu zadrugari otpevaju nešto uživo. Luna i Savo su se malo raspravljali oko The post Luna ZAPEVALA bez plejbeka! Gledaoci ostali u neverici kada su je ČULI (VIDEO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Dušica Jakovljević u ZAVOJIMA!

Izvor: Svet, 27.Jul.2019, 15:30

Iako je sinoć vodila emisiju “Zadruga: Narod pita”, Dušica Jakovljević se nekoliko sati pre emitovanja javno zapitala da li da se pojavi pred kamerama.. . Naime, ona je na društvenim mrežama objavila uznemirujući prizor, odnosno fotografiju svoje noge u zavojima.. – Vidimo se večeras u 23...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.