Izvor: Scandal.rs, 26.Jul.2019, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luna, Sanja i Matora opet u SVAĐI! Uživo u program stigla PORUKA od Sanje: Moram da odgovorim na PROZIVKE

Bivša učesnica Zadruge 2, Luna Đogani, bila je sinoć specjialni gost u emisiji zajedno sa Savom Perovićem u emisiji “Zadruga – Narod pita”. Njih dvoje su pičali o svemu što su dugo skrivali u tajnosti, a što i dalje intrigira javnost koja želi da bude obaveštena o svemu što se u njihovim životima dešava. Jedna The post Luna, Sanja i Matora opet u SVAĐI! Uživo u program stigla PORUKA od Sanje: Moram da odgovorim na PROZIVKE appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

IZGLADILA ODNOS S LJUBOM, A ŠTA JE SA SESTROM?! Aleks progovorila o Gorani

Izvor: Scandal.rs, 27.Jul.2019, 00:39

Aleksandra Subotić bila je gost emisije u emisiji “Zadruga – narod pita”. Gledateljka koja se uključila u emisijiu pitala je Aleksandru da li je istina da je dobila dete sa dečkom svoje majke, Ljubom Pantović. Aleksandra je objasnila šta se desilo sa Aleksandrom Čabarkapom, kao i u kakvom...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.