Luna Đogani zakazala prvi nastup u Srbiji, nije u pitanju Beograd!

Izvor: Svet plus, 01.Okt.2019, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luna Đogani zakazala prvi nastup u Srbiji, nije u pitanju Beograd!

Pevačica je do sada nastupala u Makedoniji, a došlo je vreme da to uradi i na "domaćem terenu". Luna Đogani zakazala prvi nastup u Srbiji, nije u pitanju Beograd iako su mnogi upravo to očekivali. 

Luna Đogani je nakon prvog singla "Deveti krug" imala dva nastupa - oba u Makedoniji, a sad je došlo vreme da se pojavi pred publikom i u Srbiji. Iako su mnogi očekivali da će prvi nastup u Srbiji imati u Beogradu, ali ipak je reč o Smederevu.

Ona će >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << u Smederevu nastupiti 2. novembra, nakon čega će otputovati u Pariz, gde će gostovati sa MC Stojanom.

Podsetimo, Luna je prethodne noći podržala dečka Marka Miljkovića na promociji njegovog brenda, nove robne marke. Luna i Marko bili su odlično raspoloženi, strplivo su pozirali fotoreporterima, a pred foto-objekitivima su razmenjivali nežnosti, tako da su prštali poljupci. Osim Marka i Lune, na licu mesta bila je i pevačica Anabela Atijas.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.