Luna Đogani za svoj nastup odabrala veoma smelu kombinaciju! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 22.Sep.2019, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luna Đogani za svoj nastup odabrala veoma smelu kombinaciju! (VIDEO)

Luna Đogani je krenula da gostuje po klubovima, a kao i sve pevačice, i te kako je povela računa o izgledu i scenskom nastupu. Za svoj nastup odabrala je i veoma smelu odevnu kombinaciju.

Luna Đogani je obukla bodi, preko koga je išao, takoreći plastični deo sa kanapčićima, koji je dodatno isticao i njenu pozadinu. Grudi koje je skoro korigovala po svojoj volji i želji takođe su bile u prvom planu, iako je ona sama naglašavala da ih je uradila samo zbog sebe i da ih nikada neće stavljati u prvi plan.

Pogledajte kako je izgledao njen nastup.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

SUZE NA NASTUPU! Svi su GLEDALI kako Luna Đogani igra, ali OVU SCENU niko nije video! Nije IZDRŽALA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2019

Emotivno!..Luna Đogani je nakon pobede u Zadruzi krenula u osvanje i izgradnju svoje karijere pevačice. Čim je izašla iz rijalitija otišla je u studijo, gde su nastale i njene prve pesme, a čini se da joj je pobeda donela totalnni preokret u životu...Veza sa Markom koja je bila turbulentra u rijalitiju,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.