Luna Đogani otkrila šta misli o Anastasiji Ražnatović!

Izvor: Svet plus, 27.Nov.2016, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luna Đogani otkrila šta misli o Anastasiji Ražnatović!

Luna Đogani i Anastasija Ražnatović bile su nerazdvojne od malena, ali već dve godine ne pričaju, a javnost je uvek intrigiralo zbog čega je došlo do toga.

Luna je uvek izbegavala da odgovara na pitanja vezana za Anastasiju, ali s obzirom na to da je neprestano u intervjuima pitaju za nju, odlučila je da iznese svoje mišljenje:"Milion puta sam rekla da o Anastasiji ne želim da govorim, ali evo, napraviću presedan jer mi je muka da pričam kako više nemam >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << komentar na tu temu. Da, ja Anastasiju jako volim. Baš je volim. Uvek ću je poštovati jer smo mnogo toga prošle zajedno. Zato sa moje strane ima ljubav, ma šta se desilo. Ja nju izuzetno cenim, ali da li ćemo se pomiriti, to ne znam" rekla je ona za Kurir Stars.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.