Izvor: Scandal.rs, 30.Jan.2020, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luna Đogani VEĆ zaboravila MARKA?!Kamera je snimila u zagrljaju TAJANSTVENOG MUŠKARCA!

Pobednica “Zadruge 2” i mlada pevačica u usponu Luna Đogani nedavno je raskinula svoju turbulentnu vezu sa Markom Miljkovićem, a ekipa emisije “Paparaco lov” poželela je da proveri kakav je Lunin emotivni status sada. Po Đoganijevu je došla njena majka Anabela Atijas, koja je nosila Luninu jaknu, a onda su njih dve odvele psa kod The post Luna Đogani VEĆ zaboravila MARKA?!Kamera je snimila u zagrljaju TAJANSTVENOG MUŠKARCA! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Prvi snimci Sonje Vuksanović i turskog milionera koji hoće da je OŽENI!

Izvor: Scandal.rs, 30.Jan.2020

Nedavno je u javnost isplivala informacija da je bivša žena Ace Lukasa Sonja Vuksanović u vezi sa turskim pevačem Ozkanom Šenom, a ekipa emisije “Paparaco lov” odlučila je da proveri ove navode. Oni su pratili Šena, koji je doputovao u Beograd kako bi se video sa Sonjom, te su ekskluzivno...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.