Luna Đogani: Nisam zadovoljna kada vidim da mi se telo menja!

Izvor: Svet plus, 02.Avg.2021, 21:05

Luna Đogani: Nisam zadovoljna kada vidim da mi se telo menja!

Luna Đogani je morala da poseti specijalistu! Na svom Instagram profilu deli i dobro i loše sa svojim pratiocima, a sada kaže da nije zadovoljna kada vidi da joj se telo menja! 

Luna Đogani na svom Instagram profilu deli i dobro i loše sa svojim pratiocima ali sada je objavila informacije koje su zabrinule njene pratioce.

Naime, Đoganijeva je otkrila da ima probleme sa hormonima, nakon porođaja. Istakla je da nije zadovoljna telom.

- Hormoni posle trudnoće >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << su mi poludeli, nisam zadovoljna kada vidim da mi se telo menja i pojavljuju problemi koje ranije nisam imala. Jednom sam imala sličan problem, doktorka mi je pomogla. Znam da će i ovaj put - napisala je Đoganijeva na Instagramu.

 

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.