Luks stan Bake Praseta VREDI PREKO 2.000.000 EVRA: Jutjuber pokazao saunu i zidove od kašmira

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Dec.2023, 15:48

Luks stan Bake Praseta VREDI PREKO 2.000.000 EVRA: Jutjuber pokazao saunu i zidove od kašmira

Kontroverzni jutjuber otvorio je svojim fanovima vrata svog novog luks doma.

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase široj narodnoj masi, ne prestaje da šokira javnost svojim finansijskim "izletima". Nakon što je na svom Jutjub kanalu pokazao novu skupocenu mašinu marke "mercedes" za koju je iskreširao više od 500.000 evra, Bogdan se "pohvalio" luksuznim stanom.

Ilić lokaciju novog doma nije želeo da otkrije, a pre ovog stana, živeo je u jednoj od glavnih kula >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Beogradu na vodi.

Luks nekretnina obiluje toplim tonovima, i mešavinom drveta i mermera, što jutjuber najviše voli. Postoji čak i apartman za goste, u kom je u toku snimanja klipa boravila majka njegove devojke Anje Blagojević. Oboje imaju zasebne prostorije samo za sebe. Anjina je svojevrsna soba za ulepšavanje, a Baka svoju naziva "sobom za razmišljanje". Poseduje teretanu i saunu, kao i garažu u koju njegov novi auto ne može da stane, te je unutra parkirao "samo" besnu mašinu marke "lamborgini" i "bmw".

Stan poseduje podno grejanje, kao i prostranu dnevnu sobu čiji plafon seže preko tri metra. U centru pažnje je velika novogodišnja jelka.

Jutjuber je u svoj dom doveo i svoje prijatelje, kao i roditelje, koji su komentarisali zajedno sa njim sve luksuzne komponente koje njegov sadašnji prostor za život.

Srbija Danas/S.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.