Lukas ne odustaje! Evo koje je sad jezive uvrede uputio Breni!

Izvor: Svet, 30.Avg.2019, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lukas ne odustaje! Evo koje je sad jezive uvrede uputio Breni!

Aca Lukas tvrdi kako njegova bivša supruga Sonja Vuksanović pokušava da svoju ćerku Sofiju uda za sina Lepe Brene i Bobe Živojinovića! Folker kaže da dizajnerka ima fiks-ideju da njena naslednica, koju je dobila u prvom braku, sa Željkom Šašićem, postane supruga Viktora Živojinovića, i to samo kako bi se dokopala njihovog porodičnog bogatstva!
“Sve je počelo kad je Sonja na svom profilu na Instagramu počela da brani Brenu, koju je Lukas >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << nazvao protuvom, otvaračicom usta i cirkusantom. “Jaki ljudi ne napadaju nikad, nemaju potrebu. Znaju da su jaki. Slabi će te uvek napadati. Njima treba glupo opravdanje za vlastitu nemoć”, napisala je Lukasova bivša na Instagramu.
To je razbesnelo pevača, pa je za Sonju napisao da ne izlazi iz Brenine zadnjice: “Još kad bi nekad bar tri reči ona sama sastavila! Njeno novo zanimanje je sakupljač ‘mudrolija’ po društvenim mrežama, kao i vežbanje bočnog upliva u rektum balkanske zvezde.”
Lukas je u poslednje vreme svađalački raspoložen i ne prestaje da proziva Brenu, ali ni Jelenu Karleušu. Rat je nastavio komentarisanjem Breninog stajlinga sa koncerta koji je održala u subotu na Mjuzik viku.
“Je l’ ovo JK ili JF (aludira na Brenino pravo ime Jahić Fahreta, prim. aut.)? Moj sin Andrej gleda Instagram i pita me: “Ćale, je l’ ovo JK? Ne zna on. U trenutku se učinilo i meni. A odgovor je: nit je JK, nit je JF, a nisu ni labudovi, već je iz šume pobegla teta, to je naša trećedobna štrumpfeta”, napisao je pevač na Instagramu.
On je rešio da iznese sav Sonjin prljav veš, pa je napisao kako je ona sve učinila da njena ćerka zavede mladog Viktora, ali da Brena i Boba nisu dozvolili da ta veza postane ozbiljna:
“Stop! Zatvoreno! Ne primamo one koji nam nisu potrebni, ni na kapiju, a ni u familiju. Ova poslednja odbijenica se zove Viktorstop! On je laf i već sada ozbiljan šmeker. Znači, zbogom, niste nam potrebni, pokušajte na nekom drugom mestu, na nekoj drugoj kapiji! Kakva je ovo trostruka odbijenica!”
Lukas je potom aludirao na to da je Viktor vrlo brzo shvatio koje su Sofijine i Sonjine namere:
“Ali Vića je čitao lektiru, locirao, identifikovao, prošetao trojanskog konja nekoliko krugova čisto da ispoštuje formu i na ovom poslednjem ulazu stavio je znak stop!”
Podsetimo, Sofija i Viktor su se družili od malih nogu, a prošle godine su mediji pisali da su nekoliko meseci bili zajedno. Zanimljivo je i da je Lukas obožavao Šašićevu ćerku dok je bio u braku sa Sonjom i da je ovo prvi put da je udario i na nju.
svetRajko Ristić/Svet
The post Lukas ne odustaje! Evo koje je sad jezive uvrede uputio Breni! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.