Lukas bio POZITIVAN NA NEDOZVOLJENE SUPSTANCE? Pevaču preti KAZNA ZATVORA - kod suvozača pronađeni NARKOTICI?

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jan.2024, 14:05

Lukas bio POZITIVAN NA NEDOZVOLJENE SUPSTANCE? Pevaču preti KAZNA ZATVORA - kod suvozača pronađeni NARKOTICI?

Čeka se oglašavanje folkera.

Aca Lukas juče je priveden na putu ka Kopaoniku. Njemu je određeno zadržavanje do 12 sati i on je u međuvremenu pušten iz policijske stanice.

Lukasa je zaustavila saobraćajna policija kod pumpe na ulazu u Brus i, nakon testa koji je pokazao da je navodno pozitivan na narkotike i da vozi bez vozačke dozvole, odveden je u policijsku stanicu, prenosi "Kurir".

Zbog ove situacije, njegov nastup na Kopaoniku je morao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da bude otkazan.

Pevaču se na teret stavljaju dva dela a to je vožnja bez vozačke dozvole i pod dejstvom nedozvoljenih supstanci.

Kako domaći mediji nezvanučno saznaju u policiji, ovo delo računa se kao teži saobraćajni prekršaj gde je zaprećena kazna do 120.000 dinara ili 60 dana zatvora.

Ukoliko se desi da pevač ponovi ovaj prekršaj, sudija bi mogao i da mu odredi isključivo pritvor bez mogućnosti novčane nadoknade.

Da je postojao i treći prekršaj onda bi pevača teretili i za nasilničko ponašanje koje je mnogo teže delo i u tom slučaju bi snosio mnogo teže posledice.

Dvojica momaka su bila sa pevačem u kolima, kod jednog momka je navodno bilo 2 grama marihuane, a kod Lukasa i drugog dečka nije nađeno ništa.

Srbija Danas/Kurir/Prenela I.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.