Izvor: Tracara.com, 06.Apr.2023, 21:11

Luka u suzama nakon nominacija, optužbe da mu je Draga smestila

Jutro nakon nominacija na plemenskom savetu, Luka, Nataša i Marija sumnjaju da je Draga podstakla Lukinu nominaciju. „Ne osećam ljutnju ili bilo kakvu sličnu emociju. Osećam razočaranje i mislim da je ignorisano koliko sam uradio u kampu“, kaže Luka. Kalu je kritikovao Mariju, rekavši da je pokušala da pridobije njega i Nikolinu u Lukin klan, te da grupi uopšte nije stalo do njega. „To su pokazali kada su glasali za mene“, istakao je Kalu. Na pitanje sa kim bi radije >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << bio u duelu – sa nekim iz plavog ili crvenog – Luka se prisetio da bi mu protivnik mogao da bude neko ko mu se zaista dopada iz crvenog, što ga je dovelo do suza. „Bojim se da bih u tom trenutku odustao“, otkrio je Luka. U plavom timu, Leo je pobrao simpatije članova plemena jer rado obavlja sve poslove, od pranja sudova do hvatanja ribe. Međutim, mirno jutro prekinula je nezgoda koja se desila Denisu. The post Luka u suzama nakon nominacija, optužbe da mu je Draga smestila appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Napeto između Luke i Lazara: Vidiš ko svoju gu*icu hoće da izvuče

Izvor: Tracara.com, 06.Apr.2023

Nakon što je Luka Radivojević izglasan na plemenskom savetu njegov cimer Lazar Dimitrijević se nije oglašavao o njemu i njegovom odnosu sa ostalim takmičarima iz crvenog plemena. O ovome su razgovarali sam Luka i njegova drugarica i saplemenica Nataša Kondić. „Laki ništa nije rekao,...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.