Izvor: Scandal.rs, 08.Maj.2020, 19:03

Luka i Sofija RASKIDAJU! Teodora Džehverović je RAZLOG!

Za svoj prljavi plan hteli da, ni krivu, ni dužnu, iskoriste pevačicu Teodoru Džehverović! Luka je pre nekoliko godina, kada nije ni poznavao Sofiju, zapazio Teodoru.

PROČITAJTE JOŠ: NOVI SVET OTKRIVA! NOVAK ĐOKOVIĆ U ŠOKU: „TATA ŠTA NAM TO RADIŠ?!?“

PROČITAJTE JOŠ: SCANDAL! Paparaco! Ana Nikolić DOBILA MECU!

PROČITAJTE JOŠ: NOVI PAPARAZZO! Drama Đokovića: Novaku prete ubistvom zbog Kosova!

Ona se tada tek prijavila >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << na Zvezde Granda i dečko je samo prokomentarisao da je zgodna i lepa, te da odlično peva – otkriva izvor SCANDALA! i dodaje:

– Toga su se sada setili ti zlobnici koji ne podnose Lukinu i Sofijinu sreću, pa su došli na ideju da nameste susret Luke i Teodore i da isceniraju kako se oni navodno muvaju, te da tako unište i rasture njegovu vezu sa Sofijom – objašnjava izvor SCANDALA! i dodaje:

❤ @sofijamilo

A post shared by Luka Jovic (@lukajovic) on Feb 11, 2020 at 11:27am PST

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.