Izvor: Scandal.rs, 28.Sep.2018, 00:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luka Raco uplovio u novu romansu sa pevačicom?! (VIDEO)

Popularni mladi glumac Luka Raco privlači pažnju lepšeg pola otkako se pojavio na javnoj sceni. Svojim atraktivnim fizičkim izgledom dobio je hordu obožavateljki koje će sigurno biti razočarane kada saznaju da je uplovio u novu romansu sa mladom pevačicom! Naime, Luka je bio veoma prisan sa pevačicom Dunjom Vujadinović, a u njihovim očima videle su The post Luka Raco uplovio u novu romansu sa pevačicom?! (VIDEO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Dunja Vujadinović predstavila NOVU PESMU, Luka Raco u ulozi VATRENOG ZAVODNIKA

Izvor: Story, 28.Sep.2018

Pop pevačica Dunja Vujadinović danas je objavila svoj novi singl „Da mi je“ i premijerno prikazala video spot u kome je glavna uloga poverena popularnom glumcu i modelu Luki Raco. Spot je sniman na atraktivnim lokacijama širom Deliblatske peščare, a Luka i Dunja viđeni su kako razmenjuju nežnosti...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.