Luka Matić novi voditelj Exkluziva!

Izvor: Prva.rs, 08.Mar.2017, 10:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luka Matić novi voditelj Exkluziva!

Prepoznatljivi glas Play radija od sada ćete slušati u Vašoj omiljenoj emisiji o životima poznatih ličnosti. Pokazao nam je da odlično poznaje zvezde svetske muzičke scene, pa smo sigurni da će nam isto tako prenositi ekskluzivne priče o domaćim zvezdama, i njihovim najzanimljivim trenucima u privatnom i poslovnom životu.
Luka povodom ovog transfera ekskluzivno izjavljuje: „Nakon skoro dve godine građenja onoga što je danas PLAY radio, zajedno sa mojim divnim kolegama, došlo >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << je vreme da se napravi korak dalje, ka TV Prva i emisiji Exkluziv. Taj korak bio je i jedini logičan, sa prve radijske, na prvu televizijsku poziciju, jer Exkluziv je zaista od početka emitovanja, uz konstantno napredovanje, broj jedan emisija takvog formata. Novine koje su stari i novi ljudi Exkluziva pripremili za gledaoce TV Prva, a koje uključuju i moj dolazak, pomeriće naviše već visoke standarde te emisije. Učinićemo sve, i siguran sam da ćemo u tome uspeti da prozor u svet poznatih, ne samo onih sa estrade već i onih čijim umetničkim i sportskim uspesima se divimo, bude maksimalno otvoren, bez ikakvih prepreka pogledu i sluhu gledalaca TV Prve. Termin ostaje redovan, svakog dana u 18.40, ali sem toga, što bi se reklo, više ništa neće biti isto.“
Radost što ćemo ga od sad gledati na malim ekranima, Luka ne krije, a to nam je i priznao za kamere "Exkluziva"...
Prva televizija je krenula sa novom prolećnom sezonom. Dejan Pantelić, Momčilo Otašević, a sada i Luka Matić postali su nova lica koja ćete uskoro gledati na Vašoj omiljenoj televiziji.
Budite uz Prvu, jer iznenađenjima nema kraja!

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.