Ludovali kao tinejdžeri: Slađa i Milan se vratili sa medenog meseca!

Izvor: Scandal.rs, 22.Sep.2014, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ludovali kao tinejdžeri: Slađa i Milan se vratili sa medenog meseca!

Slađa Delibašić i njen suprug Milan Pejović nedavno su se vratili s medenog meseca, koji su proveli u Egiptu.

Samo nekoliko dana nakon venčanja pevačicin izabranik, inače pripadnik Žandarmerije, uzeo je slobodne dane u policiji, a Slađa je otkazala svoje nastupe kako bi u Hurgadi uživala s petnaest godina mlađim životnim saputnikom.

Novopečeni bračni par je tokom desetodnevnog boravka na medenom mesecu osetio sve čari koje ovo popularno letovalište >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << nudi. Danju su se baškarili na bazenima koji se nalaze u sklopu hotelskog kompleksa u kom su odseli, dok su im noći bile rezervisane za šetnju plažom i romantične večere u restoranima na obali mora. Ako je suditi po fotografijama u čiji posed je došla redakcija Kurira, Slađa i Milan su se baškarili za sve pare, a koliko su zaljubljeni jedno u drugo dovoljno govori to što su se ljubili i pod vodom.

- Provod je bio lud i nezaboravan, a nas dvoje smo uživali u svakom trenutku. Maksimalno smo se posvetili jedno drugome, toliko da bolji odmor nismo mogli da zamislimo. Kupali smo se, sunčali, obilazili grad i šopingovali. Ludovali smo kao tinejdžeri, ali smo se i odmarali. Mogu da kažem da je to bio odmor iz snova – iskrena je bila Slađa kad smo je pozvali za komentar.

Izvor: Kurir

Foto: IVAN VUČIĆEVIĆ copyrighted, Life Content

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

“Novopečeni” supružnici uživali u odmoru: Maksimalno smo se posvetili jedno drugome

Izvor: Svet, 22.Sep.2014

Slađa Delibašić i njen suprug Milan Pejović nedavno su se vratili s medenog meseca, koji su proveli u Egiptu.. Samo nekoliko dana nakon venčanja pevačicin izabranik, inače pripadnik Žandarmerije, uzeo je slobodne dane u policiji, a Slađa je otkazala svoje nastupe kako bi u Hurgadi uživala s...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.