Ludi provod: Italijanska komedija koja će vas nasmejati do suza! VIDEO

Izvor: Svet plus, 15.Mar.2017, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ludi provod: Italijanska komedija koja će vas nasmejati do suza! VIDEO

Filmska ostvarenja sa najvećih filmskih festivala redovno pronalaze svoje mesto na bioskopskim repertoarima u Srbiji, pa će i ovaj put beogradska publika imati prilike da od 16. marta pogleda italijansku komediju Ludi provod, koja je prikazana na poslednjem Kanskom festivalu.

Neobična komedija italijanskog reditelja Paola Virzija o dve pacijentkinje iz psihijatrijske ustanove koje koriste priliku za beg, emotivno će vas dodirnuti, ali i dobro nasmejati. Kada im se pojavi prilika >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << da pobegnu iz ustanove gde su smeštene, Beatris, bajkerka u duši koja misli da vlada svetom i Donatela, introverta zarobljena u svom svetu, kreću na put koji će im promeniti živote.

“Želeli smo da ovo bude zabavna, ali iskrena komedija, a najiskrenije što sam mogao da napravim jeste da spojim dve ličnosti kao ove, a da pritom gledalac bude svestan da one nisu opšte prihvaćene već okarakterisane kao “lude”, ističe reditelj. Ljubitelji dobrog filma imaće priliku da pogledaju odličnu glumu Valerije Bruni Tedeski i Mikaele Ramacoti od 16. marta u Dvorani Doma Sindikata i bioskopu Tuckwood Cineplex.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.