Lozničani besni: Keba se pravi lud i ne vraća dugove!

Izvor: Scandal.rs, 18.Nov.2015, 21:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lozničani besni: Keba se pravi lud i ne vraća dugove!

Dragan Kojić, posle koncerta u rodnoj Loznici, ostao je dužan sugrađanima koji su mu pomogli u organizaciji više od 700 evra, a odbija da im se javi na pozive.

“Pripreme za koncert trajale su više od mesec dana. Trebalo je obezbediti mesto gde će se prodavati karte, kao i ljude koji će to raditi. Takođe je trebalo obezbediti hranu i smeštaj za Kebinu ekipu, između ostalog i specijalnu gošću, buduću snajku Severinu. Keba je tražio da sve protekne super, da svi >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << njegovi imaju dobre uslove i, naravno, rekao je da će platiti to”, kaže sagovornik upoznat sa organizacijom Kebinog koncerta u Loznici.

Karte po ceni od 500 dinara prodavane su u jednom lokalu i za to je trebalo prodavcu da plati 15.000 dinara. Uz to, lokalnom keteringu nije platio za hranu i piće 600 evra.

“Čim je prošao koncert, Keba je zbrisao i ostavio dugove. Ljudi su ga zvali da bi im dao novac koji su zaradili, ali on nije odgovarao na njihove pozive. U javnosti se pokazuje kao bogataš, a ljudima ne plaća ono što su pošteno zaradili”, kaže naš izvor.

Koliko je Keba posle navodno spektakularnog koncerta, za koji je inače prodao malo više od 2.000 ulaznica iako je tvrdio da ga je slušalo i gledalo 15.000 ljudi, pokazao više nego loše lice, svedoči i to što odbija pozive sponzora.

“Ne javlja se ni čoveku koji je ugostio stotinak Kebinih gostiju, od kojih je polovina i spavala u njegovom objektu. Posle koncerta, jedan Kebin bivši prijatelj koji je odavno upoznao njegovu pravu ličnost rekao je: „Ovim je Keba zatvorio i poslednja vrata u Loznici“, navodi sagovornik.

Izgleda da Keba gleda da uštedi što više jer će ga svadba sina Igora prilično koštati.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.