Lovorov list za brži rast kose, za sjaj i protiv peruti! (RECEPT)

Izvor: Svet plus, 25.Maj.2022, 10:33

Lovorov list za brži rast kose, za sjaj i protiv peruti! (RECEPT)

Tretirajte kosu ovom smesom pre pranja za fantastične rezultate! Lovorov list za brži rast kose, za sjaj i protiv peruti!

Lovorov list daje posebnu aromu mnogim jelima. Osim toga, zastupljen je i u farmaceutskoj industriji, posebno pomaže kod kašlja.

Osim što je vrlo bogat antioksidantima, lovor deluje i antiseptično i antibakterijski, a koristi se i protiv gljivica. Sve češće se koristi u kozmetičkoj industriji, jer može da umiri upaljenu kožu, dobro deluje >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << i protiv peruti, kao i gubitka kose - preporučuje se čak i za manje ogrebotine na koži, a fantastično je i za neutralizaciju neprijatnih mirisa. Ova biljka sadrži esencijalna ulja, polifenole, vitamin A, vitamin C, natrijum, gvožđe, magnezijum, antioksidanse..

Posebno će vam pomoći u borbi protiv peruti, obezbediti svilenkast sjaj i brži rast kose. Da biste kosi obezbedili potpun tretman pomešajte kokosovo ulje sa lovorom.

Potrebno:

5 liski lovora

kašičica kokosovog ulja

500 ml vode

Priprema:
Listove lovora i kokosovo ulje stavite u vodu, a potom tu smesu ostavite na ringli dok ne proključa. Potom ostavite još 5 minuta na ringli. Ostavite da se ohladi, a potom sipajte u bočicu sa raspršivačem. Pre pranja, nanesite na kosu i dobro utrljajte. Ostavite da deluje 15-20 minuta, a potom se vratite uobičajenom načinu pranja kose.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.