Lotar Mateus k’o Sekula: Razveo se po četvrti put!

Izvor: Poznati.info, 04.Feb.2011, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lotar Mateus k’o Sekula: Razveo se po četvrti put!


Lotar Mateus se po četvrti put razveo, ovoga puta od svoje dvadesettrogodišnje supruge Ljiljane. Prema saopštenju njegovog PR tima, “Lotar i Lilijana su se u sredu sporazumno razveli u Austriji, čime je ispod njihovog dvogodišnjeg braka podvučena crta. Pred sudijom su se pojavili zajedno, a nakon donošenja presude jedno drugom su poželeli sve najbolje u budućnosti”.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << /> Lotar i Ljiljana su se upoznali na 'Oktoberfestu' 2007. godine, da bi se 2009. godine venčali u Las Vegasu.
Lilijana je u sredu za nemački list “Bild” izjavila da “to više ne može da se promeni. Probali smo još jednom, ali naprosto više ne ide”, s tugom u glasu je zaključila četvrta bivša gospođa Mateus.
Međutim, da li će se posle ovog razvoda Lotar smiriti ili krenuti 'Sekulinim' stopama, ostaje da vidimo.
Izvor: Blic.rs
Slične, interesantne teme: Marijana Mateus Biografija Ćelavi Živojinovići: Da li će i Brena doći na red? Vendi: Šešelj mi je nudio brak, a Marko Milošević me je vodio svojoj kući

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.