LOTAR ISPALIO MARIJANU

Izvor: Kurir, 04.Avg.2010, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LOTAR ISPALIO MARIJANU

Jurila je Marijana Mateus za bivšim suprugom Lotarom po celom Beogradu. Uzalud. Njemu nije padalo na pamet da se sretne s njom.

Novopečena spisateljica i modna dizajnerka poverila se prijateljicama da ne želi ponovo da bude s njim, već da ima nameru da se samo prošetaju srpskom prestonicom ne bi li dokazala istinitost priča koje plasira u poslednje vreme kako je on maltene vuče za rukav da se pomire. Al’ op trt gevezen zajn, što bi rekao Cane Kurbla u „Otpisanima“.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<
- Lotar je u Srbiju došao u sredu zbog utakmice Partizan - Helsinki. U Beogradu je ostao do vikenda, družio se s prijateljima i izlazio s kumom Markom Vjetrovićem. Marijana je doputovala iz Budve rano u petak, ali joj nije pošlo za rukom da ulovi bivšeg muža. Organizovala mu je svečani doček u svom butiku u centru grada, molila ga da dođe u TC „Ušće“, gde takođe ima štand...

Na kraju je čak otišla u „Hajat“, gde je on odseo! Ipak, nisu završili u hotelskoj sobi jer se Lotar pojavio tek kasno noću, a ona je nekoliko sati ranije besno napustila luksuzno zdanje i otišla u Crnu Goru - ispričao nam je blizak Mateusov prijatelj, dodavši da njegov drugar ne pati zbog raskida s Kristinom Lilijanom, ali i da mu ne pada na pamet da započne novu vezu s Marijanom.

Ovu priču je potvrdio i fudbaler u intervjuu jednom nedeljniku.

- Koliko sam informisan, ona je s decom u Crnoj Gori. Nisam planirao da se sretnem s njom - rekao je Lotar odgovarajući na pitanje da li će se videti s bivšom suprugom.

Bivše su bivše. Tako je to u životu.

(D. K.)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lotar bežao od Marijane Mateus

Izvor: Scandal.rs, 04.Avg.2010

Jurila je Marijana Mateus za bivšim suprugom Lotarom po celom Beogradu. Uzalud. Njemu nije padalo na pamet da se sretne s njom. Novopečena spisateljica i modna dizajnerka poverila se prijateljicama da ne želi ponovo da bude s njim, već da ima nameru da se samo prošetaju srpskom prestonicom ne...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.