Ljubi se sa OŽENJENIM čovekom - Kačavenda i Đedović OPLELI po Ćurčićevoj, izneli neočekivano

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2023, 20:16

"Ljubi se sa OŽENJENIM čovekom" - Kačavenda i Đedović OPLELI po Ćurčićevoj, izneli neočekivano

Kačavenda i Đedović su se prisetili učešća Ane Ćurčić u rijalitiju "Zadruga 6", kao i njene tadašnje veze.

Marko ĐedovićMilena Kačavenda Žana Omnia nastavili su razgovor o Ani Ćurčić, njenoj vezi sa Acom Bulićem po izlasku iz "Zadruge 6", kao i o Zvezdanu Slavniću.

- Ja joj kažem: "Hajde da se vidimo", misleći da joj kažem da se pribere - rekao je Đedović.

- On se zamalo srušio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kada je Anu video, on se samo uhvatio za glavu. On nije verovao da postoji opcija da ona uđe, a mene nije poznavao, uopšte nije znao ko sam. Zna on da ću ja da stanem na njenu stranu, on me dečko nije nikada ni čim uvredio, ali naravno da ću da stanem na njenu stranu. Verujem da mu je u glavi bio fliper - rekla je Kačavenda.

- Ja je prvi nanjušio, ja dao izjavu, zato ona meni nikada nije pisala. Ja sam rekao da skuplja pratioce, koja bre prevarena žena?! Ja sam jedini lajv upalio u životu kada sam bio pijan i zbog budalaština koje sam rekao, pisalo se tri dana - rekao je Marko.

- Znaš ti ko je mene sve zvao kada su videli objavu da ulazim ovde...I sad sve što nikad niko nije očekivao od mene, ja sam uradila - rekla je Kačavenda.

Žena se ljubi na stepenicama Pinka sa čovekom koji ima ženu, a ušla ovde kao prevarena žena. Žrtva nasilja preti Aleksandri Nikolić sa Acom Bulićem - rekao je Đedović.

- Navukla ga bre sa tužnom facom, odradila ga pre ulaska, ostavila vas budale da lupetate gluposti - rekao je Đedović.

- Ja sam skontala kada je unutra počela da kapira da je napolju hajka i da se Aca uključio, ona je počela da govori: "Popaj", to im je bila šifra - rekla je Milena.

Detaljnije pogledajte na video-klipu u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.