Ljubavnik gledao Zvezdanove fotke dok je bio intiman sa Anom - isplivali šok detalji VELIKOG SKANDALA

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2023, 00:36

Ljubavnik gledao Zvezdanove fotke dok je bio intiman sa Anom - isplivali šok detalji VELIKOG SKANDALA

Istinu o tome da je Nikola Lakić sve vreme znao da Slavnić postoji!

Bivši zadrugar Ivan Marinković progovorio je o aferi Nikole Lakića i Ane Ćurčić u emisiji ,"Pitanja gledalaca".

On je pred milionskim auditorijumom pročitao sramnu poruku koju mu je Nikola poslao prilikom gostovanja u emisiji ,"Narod pita".

Darko Tanasijević upitao je Ivana o vreloj akciji Ane i Lakića, te je on ispričao da je Nikola sve vreme znao za Zvezdana Slavnića, pa izneo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šok mišljenje o Ćurčićevoj:

- Jedna poruka je posebno interesantna, poruka koju je tebi poslao Lakić da je dobijala batine, pa se kockala za velike pare... Ukoliko Lakić nije taj sa kime je Ana prevarila Zvezdana, kako on to zna sa kime je? - upitao je Darko.

Vrlo mi je to logično. Ana ga je pitala i Đedović ga je pitao, kako on to nije znao, Zvezdanove slike stoje u stanu. Sad se vraćamo na Zadrugu 6, da je veza bila skalamerija. Ani nije bilo strano da dovede nekoga u stan... A i neće Ana da prizna! Naravno da je znao za Zvezdana - rekao je Ivan Marinković.

Detaljnije u prilogu ispod.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.