Ljubav popularnog pevača i Karleuše cveta: Jelena se pohvalila poklonom koji joj je stigao na kućnu adresu

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Mar.2023, 17:06

Ljubav popularnog pevača i Karleuše cveta: Jelena se pohvalila poklonom koji joj je stigao na kućnu adresu

Nije krila oduševljenje!

Pevačica Jelena Karleuša već duže vreme izražava divljenje prema liku i dela bosanskohercegovačkog umetnika Boža Vreća.

JK je nedavno javno podržala čuvenog 'princa sevdaha', a on joj je uzvratio emotivnim rečima (detaljnije OVDE). Međutim, srpska pevačica je na društvenoj mreži Instagram nastavila sa javnim divljenjem (pogledajte OVDE).

Po svemu sudeći između Vreća i Karleuše se rodilo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prijateljstvo, a o tome svedoči poklon koji je pevačica dobila od ovog umetnika.

Na Jeleninu adresu stigao je buket cveća od Bože, a ona mu se javno zahvalila.

- Kako divan poklon divnog Boža Vreća! Hvala - napisala je JK uz snimak neobičnog buketa.

- Kakvo divno biće, čista duša, veliki umetnik i modna ikona. Kolika hrabrost, snaga i sloboda uma je bila potrebna da ova puno puta ranjena ptica na ovakav način raširi krila i poleti sa tla Balkana... Verovatno samo njegova duša zna. I zna žena koja ga je rodila. A mi znamo da imamo umetnika svetskog ranga. Kad kažem 'mi', mislim na čitav Balkan. Iako on ne pripada niti nama, niti bilo kome na ovoj planeti. On pripada onoj vrsti, vanvremenskoj i vanzemaljskoj... Dame i gospodo, Božo Vrećo - istakla je Karleuša svojevremeno o Vreću.

- Učmala sredina ne priznaje različitosti i bori se grupno protiv svega onoga što nam dolazi u susret, a ja sam izabrao božanski poziv da sve što mi dolazi, raširim ruke i izborim se sam - rekao je Božo u svom nedavnom gostovanju na TV "Una".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.