Ljubav ne broji godine (broji nešto drugo): Šta je šokantnije – on sa odećom ili ona bez nje?

Izvor: Svet, 21.Jan.2015, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljubav ne broji godine (broji nešto drugo): Šta je šokantnije – on sa odećom ili ona bez nje?

DJ Gabi Greko (25) poznata je po tome što voli da bude gola i časti fanove fotkama na društvenim mrežama, ali još luđa stvar je to što je verena za 71-godišnjeg preduzetnika Džefrija Edelstena.

Autralijska DJ starleta Gabi Greko (25) nedavno je izjavila da voli da bude gola jer se tada oseća snažno.
Na društvenim mrežama stalno objavljuje fotografije na kojima je bez odeće u provokativnim pozama, a bez problema se skida i u javnosti pa se tako gola šetala >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << gradom.

Greko se stalno kači sa društvenim mrežama koje skidaju njene golišave fotografije. Kako bi izrazila svoj protest zbog strogih pravila na Instagramu nedavno je pozirala s bizarnim crtežima na golom telu.

Autor: Life Content
Foto: Instagram

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.