Ljubav ili novčana kriza? Ljupka Stević ne izlazi iz ovih čizama! (foto/video)

Izvor: Svet, 06.Apr.2017, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljubav ili novčana kriza? Ljupka Stević ne izlazi iz ovih čizama! (foto/video)

Scena iz spota za pesmu “Sreća nisam sa njim” Ljupka Stević definitivno ne može da se odvoji od svojih skupocenih čizama, što je pokazala u svoja čak tri spota! Iako se pevačica trudi da uvek izgleda inovativno i uvek na sebi da ima nešto novo, ona nije primetila da je na snimanju čak tri spota nosila istu obuću. Nije baš da smo navikli da viđamo javne ličnosti više od dva puta u istim kombinacijama, ali Ljupka se očigledno nije opterećivala time, te je svoje čizme slatko >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << iznosila.
Scena iz spota za pesmu koju je snimila sa Snup Dogom Ona se odala na snimanju spota za pesmu Balkanka sa MC Stojanom da ih ne nosi prvi put, već da ih je imala i tokom snimanja dueta sa Snup Dogom za pesmu “Ole ole”, a mi smo je uhvatili u laži i podsećamo je da je iste imala i u kadrovima spota za pesmu “Sreća nisam sa njim”.
Pomenute čizme videćete i u snimku ispod.

 
Tamara Drača promo, printscreen

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.