Ljubav cveta u “Parovima”: Vita Tarot bi da spava sa Lepom Lukić?

Izvor: Scandal.rs, 07.Apr.2015, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljubav cveta u “Parovima”: Vita Tarot bi da spava sa Lepom Lukić?

Vitomir Tomić, poznatiji kao Vita Tarot, u svakom trenutku je na usluzi Lepi Lukić: masira je, kuva joj kafu, pravi joj društvo. U trenutku lažnih nominacija, kad je za 1. april, navodno Vita Tarot trebalo da napusti rijaliti, Lepa Lukić je toliko plakala, da su je jedva smirili.

“On je meni spas! On mene masira. Da nije njega, kako bih”, pričala je kroz suze Lepa Lukić. Njih dvoje sve češće provode vreme. A, kada je produkcija naložila da >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << se svi učesnici rijalitija “Parovi” upare, jer će u protivnom spavati na podu, Lepa Lukić je rekla:

“Ja ne mogu da spavam sa decom, to ne ide.”

“Hoćeš da ja spavam sa tobom”, šapnuo je Vita pevačici, na šta je ona odgovorila:

“Ali, ti imaš para. Što bi se rasparivao?”

Bilo je očigledno da je to teško palo Viti, koji je ostatak večeri bio tužan.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Ljubav cveta u “Parovima”: Vita Tarot bi da spava sa Lepom Lukić?

Izvor: Svet, 07.Apr.2015

Vitomir Tomić, poznatiji kao Vita Tarot, u svakom trenutku je na usluzi Lepi Lukić: masira je, kuva joj kafu, pravi joj društvo. U trenutku lažnih nominacija, kad je za 1. april, navodno Vita Tarot trebalo da napusti rijaliti, Lepa Lukić je toliko plakala, da su je jedva smirili.. “On je meni...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.